Wordt Tuinvriend-abonnee

 
Ik ben druk bezig met het opzetten van het Tuinvriend-abonnement.

Als jij ook abonnee wordt, profiteer je van de vele aanbiedingen en GRATIS online workshops.

De workshops zijn live op je computer te bekijken en interactief. Dus je kunt mij direct live vragen stellen.

In de workshops ga ik te werk volgens de  STAP-VOOR-STAP-TUINVRIEND-SUCCESFORMULE. Je gaat vertrouwd worden met de basisprincipes en vaardigheden van tuinieren waar zelfs de meeste professionele hoveniers nog nauwelijks vanaf weten.

De workshops worden opgenomen en komen in een online video-domein waar  je onbeperkt gebruik van kunt maken. Deze workshops zijn dus later altijd nog te bekijken, waar en wanneer je ook maar wilt. En ze raken nooit zoek!

Daarnaast krijgt je toegang tot het TUINVRIEND-PRIVÉFORUM. Hier kun je terecht met al  je tuinvragen. Je kunt er discussiëren  met tuinvrienden, ideeën uitwisselen, contacten leggen, enz., enz

Verder ga ik nog speciale workshopdagen organiseren. Als “Tuinvriend-abonnee” krijg jij maar liefst 50% korting op deze workshops.

Bovendien zul je regelmatig Bonusmateriaal ontvangen  met tips en technieken vanuit mijn eigen praktijk.

Jouw investering als Tuinvriend-abonnee is 47 euro per maand. Je kan ieder moment instappen maar ook ieder moment  stoppen, zonder verdere reden. Een mailtje is voldoende.

P.S. laat gerust hieronder een reactie achter. Ik wil graag weten of je interesse hebt in zo’n abonnement en ook ben ik benieuwd wat jouw ideeën zijn van wat je allemaal kunt verwachten als abonnee. Maar ook wat jouw behoefte zou zijn als ” Tuinvriend-abonnee”.