INVESTEER IN DE TOEKOMST VAN JE TUIN!

In de praktijk kom ik maar al te vaak tegen dat tuinbezitters veel geld uitgeven aan een nieuwe tuin (dan praat ik al gauw over bedragen van vele duizenden euro’s) en vervolgens investeren ze nauwelijks in het onderhoud.

Echt jammer, want je ziet dat soort tuinen binnen enkele jaren achteruit gaan. Beplanting die matig groeit of juist te wild groeit, een gazon waar mos in komt, aantastingen van ziektes en plagen en noem zo maar op…

EEN TUIN IS GEEN KANT EN KLAAR PRODUCT… Het is een natuurlijk proces. Een tuin is altijd in ontwikkeling en die ontwikkeling kun je sturen door op de juiste manier onderhoud te doen.

Het probleem is, als je eenmaal een achterstand hebt, dan is deze over het algemeen lastig te herstellen. Bijvoorbeeld: Is de grond eenmaal te arm dan kost het weer enkele jaren om dit op peil te krijgen. Er is altijd een vertragingseffect…

MET GOED TUINONDERHOUD INVESTEER JE IN DE TOEKOMST VAN JE TUIN!

Op de juiste manier snoeien is van invloed op hoe de plant zich in de toekomst zal ontwikkelen. Ook hier weer geldt, heb je eenmaal een achterstand dan moet je vaak te rigoureus snoeien waardoor het moeilijk wordt om de natuurlijke vorm van de boom of heester te behouden. Vaak krijg je dan veel wildgroei.

Doe je regelmatig het nodige in de tuin dan blijft het leuk. Je ziet het resultaat en je krijgt meer gevoel met je tuin. Je weet wanneer een plant iets nodig heeft. Daardoor voorkom je problemen en wordt je tuin automatische onderhoudsvriendelijker.

Om je een handje te helpen heb ik het Select Snoeiprogramma samengesteld. Dit is een handig videoprogramma waarin je mij stap voor stap ziet voordoen hoe je op de juiste manier kunt snoeien.

Wil je direct aan de slag en fantastische resultaten kunnen behalen…KLIK HIER

P.S. Ik bied dit snoeiprogramma nu nog aan voor de helft van de prijs. (Alleen voor lezers van mijn nieuwsbrief, jij dus!)  LEES MEER>>