Tuinvriend.nl
VOOR MEER TUINPLEZIER

Wordt GRATIS Tuinvriend-abonnee

door Jan de With

 
 
HEB JIJ DE MOOISTE TUINFOTO ?

Dan maak jij nu kans op een GRATIS Tuinvriend-abonnement t.w.v. 599,- euro

Hoe gaan we te werk…

Wil jij kans maken op deze geweldige prijs stuur  dan voor 7 augustus jouw mooiste tuinfoto’s (max.2) naar info@tuinvriend.nl. (Het hoeft niet persé een foto van je eigen tuin te zijn)

Op de website van Tuinvriend.nl wordt een speciale rubriek ingericht waar op 7 augustus  alle inzendingen gelijktijdig geplaatst zullen worden. De rubriek “Wie heeft de mooiste tuinfoto” zal 2 weken lang onder de aandacht van de bezoekers worden gebracht.

Op vrijdag 20 augustus 20.00 uur sluit de wedsrtijd en om 21.00 uur zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

Wie is de jury?

Onder jouw inzending kunnen bezoekers hun stem uitbrengen. De bezoekers van Tuinvriend.nl zijn dus de jury.

Er worden in totaal 3 Tuinvriend-abonnementen uitgereikt. De 3 inzendingen met meeste stemmen winnen een GRATIS Tuinvriend-abonnement. Het abonnement is voor de duur van 1 jaar.

Wat houdt het Tuinvriend-abonnement in?

Het is een programma waarbij ik je persoonlijk ga ondersteunen het maximale uit je tuin te halen. Je gaat inzichten en principes ontdekken die de meeste professionele hoveniers nog niet eens toepassen.

Voor meer informatie: Klik hier>>

Stuur nu jouw mooiste tuinfoto’s (max. 2) naar info@tuinvriend.nl en wordt de gelukkige winnaar van een  jaar lang GRATIS Tuinvriend-abonnement.

Ik kijk uit naar jou inzending.

Hartelijke groet,
Tuinvriend Jan

Geplaatst in prijsvraag

Reageer op dit bericht

Let op:In sommige gevallen moet een bericht eerst goedgekeurd worden door de beheerder. Het kan dan wat langer duren voordat een reactie geplaatst is.

22 Reacties

 1. lieve

  ik vind het niet eerlijk dat je in bezit moet zijn van een tuinvriend product , daarom kan ik niet meedoen .ik hou niet van dat opdringerig gedoe!
  Heel veel plezier met uw prijsvraag
  Groetjes Lieve.

 2. Miel

  Ik sluit mij volledig aan bij de opmerking van Lieve dit lijkt op chantage.
  Voor de mensen die wel mee mogen doen veel succes.
  Groetjes Miel

 3. Hans

  Ook ik sluit mij hierbij aan.
  Verder vraag ik mij af wat er met de foto’s gebeurt; worden die door Jan verkocht aan derden? Ik zou er voorzichtig mee zijn…

 4. Bob

  1 product bestellen om in aanmerking te komen voor een prijs ? Neh, dank je wel, hou niet van “addertje’s onder het gras” ! gr bob

 5. jenneke

  wat een achterlijke aktie…je mag meedoen als je wat koopt. Begin met de zin, dan hoef je niet verder te lezen, schrijf me ook gelijk even uit. TUINMAN

 6. Ton

  Of je lid bent of niet, een ieder heeft de zelfde kans gehad, om te kunnen profiteren van de kennis van Jan, het kost wat speurwerk op internet,dus even inrenetten met jan.

 7. HENK

  Jan wij gaan van de week naar de tuinen van
  Appeltern,misschien zitten daar nog leuke
  kiekjes bij.vr gr Henk

 8. Ron Floor

  Dit is wel een hele vreemde en rare regel om mee te mogen doen aan een wedstrijd. Dit gaat niet om me te doen aan een gezellige fotowedstrijd, dit gaat gwoon alleen maar om geld te verdienen. Nou het is je gegunt maar helaas niet via mij. en bij deze zeg ik ook maar mijn nieuwsbrief op
  De Garoetjes Ron Floor

 9. D.Visser

  Beste Jan,
  Bij het lezen van de prijsvraag, kans op een GRATIS Tuinvriend-abonnement, was ik in eerste instantie enthousiast en dacht: kijk aan, dat is nog eens leuk. Die foto ga ik maken. Maar toen las ik de P.S. waarin staat dat er eerst een artikel moet worden gekocht of zijn gekocht. Dus toch niet gratis. Dat vind ik teleurstellend. Reden voor mij om niet mee te doen!

 10. Eefje van Haren

  Hallo Jan,

  Hiermee laat ik je weten dat ik niet
  meedoe aan deze aktie. Veel succes wens
  ik je toe.

  Groetjes Eefje van Haren

 11. herman

  Geweldig vond ik dat van jullie om die stap te nemen,en ook om de recaties van de mensen te plaatsen.heel veel dank.herman

 12. truus

  hallo jan… nou de kleine lettertjes..hihi had ik nog niet gelezen… maar tof dat je de reactie laat zien en er ook wat mee doet..

  lijkt me een leuke wedstrijd..

  vriendelijke groet.truus

 13. lydia wens

  Ik lig niet wakker van al die reakties. Geniet van het leven zou ik zeggen en staat het u niet aan, neem dan gewoon niet deel.
  Zo simpel kan het zijn 🙂

 14. yvonne

  waar maken jullie je nu druk om lol.heeft wel geholpen 🙂

 15. rieky van gorp

  Hallo Jan
  Ik vind het tof om mee te kunnen doen aan de wedstrijd voorwaarden of geen voorwaarden.
  Groetjes Rieky

 16. jeroen

  Hoi Jan,

  Leuke aktie! Tof dat je nu zonder verdere voorwaarden kunt deelnemen aan de wedstrijd. Ik denk dat ik namens een heleboel van je lezers spreek als ik zeg dat ik altijd uitkijk naar weer een nieuwe mail van de tuinvriend. Ben nog niet zo lang bezig in de tuin en kan elke tip uiteraard goed gebruiken. Heb ook je boek besteld en daar heb ik meer eens al profijt van gehad. Ook mijn schoonvader heb je als fan erbij en samen met mijn vrouw en schoonmoeder zijn we aan het bespreken of we hem voor zijn 65ste geen membership kado moeten doen. We zullen in ieder geval hem een foto laten maken van zijn tuin om deel te nemen aan de wedstrijd.

 17. wiel

  Hallo Jan
  Bij deze laat ik je weten dat ik niet meedoe
  met de mooiste tuin foto

  Groetjes Wiel

 18. Otto Pompen

  moet het allen tuin foto,s zijn ?
  groet Otto Pompen

 19. Theo Eijkhoudt

  Beste Jan, ik heb je beide aankondigingen betreffende de fotowedstrijd gelezen. Ik verbaas me een beetje over de boze reacties die je binnen kreeg met betrekking tot de eerst vermelde voorwaarde tot deelname. Het is toch wel een beetje de mentaliteit van onze huidige maatschappij: voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. Alles moet tegenwoordig voor niets of in ieder geval zo goedkoop mogelijk. Alsof jij en anderen niet moeten investeren in de programma’s en faciliteiten die je aanbiedt. Maar goed… Ik zal eens in mijn fotobestand gaan kijken om twee foto’s (wèl van onze eigen (klooster)tuin) te selecteren voor inzending. Ik vind het gewoon een heel leuk idee om eens een tijdje mooie tuinfoto’s van Jan en Alleman te mogen bekijken, los van het feit dat je er misschien ook nog eens prijs mee kunt winnen.
  Ik vind het leuk en zeer informatief wat je ons allemaal voorschotelt en ik hoop dat je veel leuke reacties erop krijgt; dat stimuleert om er mee door te gaan.
  Groetjes en tot het mailtje met mijn foto’s,
  Theo

 20. marchienvisser

  Hallo tuinvriend Jan,

  Ik kan op geen enkele manier meer inloggen op je site. Ook een nieuw wachtwoord aanmaken gaat niet! Zou toch leuk zijn als ik bij de informatie kan komen waarvoor ik betaald heb.
  Ik hoop dat je mij snel kan helpen.

  groetjes Marchien.

 21. ALEX VAN DEN BUSSCHE

  HOE MOET IK RIBES SNOEIEN

 22. Terry

  Waar kan ik inloggen op je site. Ik heb de 17 euro betaald