Tuinvriend Partner Pagina/ Affiliate Programma E-book Praktische Tuinips

“Het Enige Wat Je Hoeft Te Doen is Mensen Naar Mijn Website Te Sturen En Je Ontvangt 59% Van Elke Verkoop!”

Ebook Praktische Tuintips
Afzender:  Jan de With
Onderwerp: Verdien 10 euro per verkoop

Beste lezer,

Op deze pagina vind je alle informatie die  je kunt gebruiken om aan dit programma mee te doen. Met dit programma kun jij 59% van de opbrengst krijgen van mijn E-book
Praktische Tuintips (welke ik verkoop voor 17 euro) .

Je verdient dus 10 euro voor elke verkoop die jij realiseert!

Je hoeft enkel even de onderstaande 3 stappen te doorlopen:

Stap 1

Registreer jezelf gratis als affiliate voor mijn programma op www.paypro.nl (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

Stap 2

Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik op de knop productoverzicht (in de linker kantlijn / menu). Ga vervolgens naar de rubriek “Woning/Tuin” en zoek in de lijst in het midden van de pagina
mijn E-book  “Praktische Tuintips “ op.
Je ziet een, blauwe link staan, hierbij staat de tekst: Promoot dit product als jouw eigen unieke URL. Dit is jouw unieke affiliate link. Wanneer je er op klikt ga je naar mijn website maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou!

Stap 3

Kopieer deze link zodat je deze kunt gebruiken om mijn website mee te promoten,
Je mag ook de cover van het boek die op deze pagina staat gebruiken.
Dit maak het produkt tastbaarder voor de bezoeker.

Wanneer iemand mijn E-book aanschaft via jouw unieke link ontvang jij 10 euro.

Je kunt nu beginnen met promoten, elke verkoop levert je 10 euro op, PayPro betaalt je je verdiensten elke twee weken uit.

Wat gebeurt er precies als er iemand op mijn affiliatelink klikt?

Deze persoon gaat dan naar mijn website en komt op deze pagina uit. Op die pagina staat mijn Ebook te koop voor 17 euro.

Die 17 euro kan betaald worden met het betaalsysteem van PayPro en zodoende ziet PayPro precies of de koper via jouw link is gekomen en splitst de opbrengsten automatisch in 10 euro voor jou en de rest voor mij (transactiekosten zijn ook voor mijn rekening).

Mocht de bezoeker niet direct besluiten tot aankoop maar dat op een ander moment alsnog doen, ook dan wordt er automatisch vastgelegd dat de klant via jouw link is gekomen en dat jij dus de commissie uitbetaald krijgt (er wordt een cookie weggeschreven op de computer van de bezoeker zodra hij op jouw link klikt).

Het lijkt me leuk om met je samen te werken.

Vriendelijk groet,

Jan de With

.